Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor alle nutteloze-feiten-kenners onder ons: 4 x hier doe je een pubquiz in Nijmegen

Door Jurgen Smit 16 september 2017

Weet jij precies hoe hoog de Eiffeltoren is? Schud jij de laagste temperatuur ooit gemeten zo uit je mouw en is jouw topografische kennis net zo goed als die van Google Maps? Doe dan eens mee aan een pubquiz!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Café Maxim

Het pubquizseizoen gaat weer van start, zo ook in café Maxim. Op zondag 12 november kan je om 20:00 uur weer aanschuiven voor een quiz voor alle mensen van alle leeftijden, inclusief live muziek voor de muziekronde! En je mag gewoon helemaal gratis meedoen ook nog.


Meer over Café Maxim ontdekken?

Café Maxim cafés

Gesloten16:00 - 01:00

Burghardt van Den Berghstraat 87-89, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Proeflokaal Beij Ons

Iedere dinsdag  kan je bij Proeflokaal Beij Ons vanaf 20:30 uur strijden om de winst tijdens hun pubquiz. Als je wint krijg je een verrassingspakket met cadeautjes én een biertje naar keuze. De deelnemers betalen 3 euro per persoon en vormen een team. Tip: kom op tijd, het is vaak druk en het schrijft een stuk makkelijker aan een tafeltje!


Meer over Proeflokaal Beij Ons ontdekken?

Proeflokaal Beij Ons cafés

Gesloten12:00 - 01:00

Daalsedwarsweg 21, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Café de Kluizenaar

Ook bij Café de Kluizenaar in de Burghardt van den Berghstraat kan je jouw algemene kennis testen. Op maandag is daar vanaf 20:30 uur weer de mogelijkheid om mee te doen met de quiz. Deze quiz is doorgaans drukbezocht dus wij zouden het advies om alvast iets eerder te komen ter harte nemen. Ook leuk: voor € 7,50 kan je elke week voor aanvang van de quiz de Quizhap eten, zoals bijvoorbeeld een lekkere shoarmaschotel. Gezellig!


Meer over Café de Kluizenaar ontdekken?

Café de Kluizenaar cafés

Gesloten14:00 - 02:00

V, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Café van Rijn


In café van Rijn luidt het motto van hun wekelijkse pubquiz ‘Bier drinken is belangrijker dan winnen, meedoen is gezelliger dan thuis zitten!’ Kunnen wij ons wel in vinden, zeker met de koude donkere dagen voor de boeg. Voor € 7,50 doe je mee aan de quiz en eet je lekker van de hapjes die rondgebracht worden. Ook zijn er leuke prijzen te winnen. De quiz wordt elke zondag gehouden vanaf 20:30 uur.


Meer over Café van Rijn ontdekken?

Café van Rijn cafés

Gesloten16:00 - 03:00

Molenstraat 103A, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.