Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 redenen waarom je Music Meeting niet mag missen!

Door Jurgen Smit 29 mei 2017

Met je blote voeten in gras en de zon op je gezicht. Het festivalseizoen begint voor velen bij Music Meeting in Nijmegen. In Park Brakkenstein gaat op 3, 4, en 5 juni werken en studeren uit, en relaxen en dansen aan. Indebuurt zet voor jou op een rij waarom je dit festival ab-so-luut niet mag missen!Meer over 5 redenen waarom je Music Meeting niet mag missen! ontdekken?

5 redenen waarom je Music Meeting niet mag missen!


Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

De sfeer

Music Meeting relaxen
Op MM kan je ook lekker relaxen in een hangmat. (Foto: Gerard Verschooten)

Als je al MM-fan bent, weet je dat de sfeer eigenlijk niet te omschrijven is. Het idyllische Park Brakkenstein, festivalgangers languit in het gras, of juist feesten bij één van de velen optredens. Hang in een hangmat, swing met die heupen, drink een biertje en breng je vrije pinksterzondag- en maandag door op de Music Meeting.Meer over 5 redenen waarom je Music Meeting niet mag missen! ontdekken?

5 redenen waarom je Music Meeting niet mag missen!


Verrassende muziek

MM muziek Nijmegen
De muziek op MM zet je in beweging. (Foto: Gerard Verschooten)

De muziek op Music Meeting verrast, ontroert en zet je in beweging. Laat je gaan op de dansvloer bij MMMoves, waarbij dancemuziek samenkomt met wereldmuziek. Of geniet van jazzmuzikanten van het hoogste niveau, de lekkerste salsabeats en bijzondere muzikanten en instrumenten. Bekijk hier het complete programma.Meer over 5 redenen waarom je Music Meeting niet mag missen! ontdekken?

5 redenen waarom je Music Meeting niet mag missen!


Ook leuk voor de kinderen

Music Meeting kinderen
Op MM is ook voor de kinderen van alles te doen. (Foto: Gerard Verschooten)

Op het festival Music Meeting kunnen kinderen heerlijk spelen, muziek maken en workshops volgen. MM kent een speciaal kinderprogramma: de Mini-Meeting. Gebruik je lichaam als drumstel in een workshop of speel met robot Bibi. Tot 15 jaar hebben kinderen gratis toegang!Meer over 5 redenen waarom je Music Meeting niet mag missen! ontdekken?

5 redenen waarom je Music Meeting niet mag missen!


Muziek meets brains

Silent Disco Music Meeting
Leef je uit in de Silent Disco op MM. (Foto Gerard Verschooten)

Op MM komen muziek en wetenschap samen. Laat je inspireren bij de Meet Radboud tent. Kan jij een taal leren in een kwartier? Wat doet muziek met je hersenen? Ga het experiment aan in de silent disco of laat je inspireren bij lezingen van vooraanstaande taalwetenschappers. Ook leuk: indebuurt mag 5 x 2 parkkaarten voor de zondag weggeven! Wil jij graag gratis naar MM? Doe dan mee aan onze winactie.Meer over 5 redenen waarom je Music Meeting niet mag missen! ontdekken?

5 redenen waarom je Music Meeting niet mag missen!


Wereldreis in één dag

wereldreis Music Meeting
Maak een wereldreis op één dag op de Music Meeting. (Foto: Gerard Verschooten)

Nog een reden om kaartjes te kopen voor MM. Het is een wereldreis in één weekend. Je vliegt van New York naar Myanmar, via Zuid-Afrika naar Combia en van Brazilië naar India. En dat in één weekend! Voor het festival zijn verschillende tickets verkrijgbaar. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een passe-partout voor het hele weekend, inclusief toegang tot het hoofdpodium. Je kan ook kiezen voor alleen toegang tot het park of de Hortus. Met een parkticket kan je het hele festival bezoeken, behalve de grote optredens in de Apollo-tent. Alle optredens in de open tenten zijn gewoon toegankelijk.Meer over 5 redenen waarom je Music Meeting niet mag missen! ontdekken?

5 redenen waarom je Music Meeting niet mag missen!


Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.