Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is er te doen in het weekend van 20, 21 en 22 oktober in Nijmegen (spoiler: het wordt leuk!)

Door Jurgen Smit 20 oktober 2017

Het is bijna weekend! Geen idee waar je het beste naartoe kan voor vertier? Wij hebben 5 Nijmeegse tips.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Vrijgezellige 35+ single party in café de 3sprong

café de 3sprong
Foto: Café de 3sprong

Ben jij 35+, single, en wil je graag iemand ontmoeten (of gewoon lekker dansen)? Kom dan vrijdag 20 oktober naar de 35+ party in Café de 3sprong! Alle single 35+ers van Nijmegen zijn welkom om te dansen op 80’s muziek, een pilsie te drinken en wie weet ook nog iemand leuks te ontmoeten!


Meer over Café de 3Sprong ontdekken?

Café de 3Sprong cafés

Gesloten12:00 - 01:00

Koninginnelaan 28-30, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Real Human Bodies Exhibition

De rondreizende tentoonstelling Real Human Bodies is binnenkort te zien in Nijmegen.

Voor de mensen met een sterke maag: dit hele weekend kun je in het Honigcomplex dode lichamen van échte mensen bekijken. De tentoonstelling Real Human Bodies heeft als doel de anatomische wetenschap aan geïnteresseerde bezoekers door te geven. De tentoonstelling bestaat uit bewaarde menselijke lichamen, skeletten, ledematen, organen, simulatie van functies, proefmodellen. Leerzaam voor de liefhebber!

Misplaatste Grappen

Foto: Misplaatste Grappen

Zaterdag 21 oktober kan je deelnemen aan Misplaatste Grappen: een heuse cabarettour door Nijmegen-West! Om 19:00 start je op het Honigcomplex bij Theater Gras, waarna je de route vervolgt langs Theater de Verspiegeling, De KSCC Boot en De Allesbinder. Op deze bijzondere plekken zijn vier verschillende cabaretvoorstellingen te zien van; Pepijn Schoneveld, Maya van As, Felix Heezemans en Cabaretgroep Un-Dos-Stress. Dat wordt gieren!

Tutti in de Plak


Zin om lekker te dansen? Ga dan zaterdagavond 21 oktober naar Tutti in Café de Plak. Op deze avond komt Komo B uit het muzikale Lille met een platentas vol new wave/house/acid/disco. Ook Nijmeegse held Guus Christian komt zijn deuntjes draaien. Partytime!


Meer over De Plak ontdekken?

De Plak restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 23:00

Bloemerstraat 90, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

buiten zinnen

buiten zinnen
Foto: buiten zinnen

Of het nu een Snapchatverhaal of Twitterpoëzie is: iedereen kan schrijven. buiten zinnen, hét nieuwe festival gericht op jongeren, neemt dit als uitgangspunt en zoekt de grenzen op: tussen schrijver en lezer, tussen literatuur, muziek, theater, dans, tussen offline en online. De mooiste verhalen komen langs, van bekende schrijvers en fantastische talenten, en/dus uiteraard ook van jou. Kom! Luister! Schrijf!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.