Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier vier je dit weekend Oktoberfest in Nijmegen

Door Jurgen Smit 3 oktober 2018

Het is oktober en dus is het, dankzij onze vriendelijke oosterburen, weer tijd voor Oktoberfest. Ook in Nijmegen kun je dit weekend in lederhose of dirndl bier uit pullen drinken, curryworst eten en meezingen met foute schlagerhits. 

Het Foute Oktoberfest

Het Goffertpark is zaterdag 6 oktober namelijk het decor van Het Foute Oktoberfest. Organisator Matrixx heeft gezorgd voor een feesttent met een grote dansvloer én een tent waarbij je aan lange tafels kunt genieten van bier, eten en schlagermuziek. Er is plek voor ongeveer 6000 feestvierders en de verkoop gaat hard, aldus de organisatie.

Line-up

Er komen nogal wat bekende Nederlandse artiesten naar Het Foute Oktoberfest. Zo maken Snollebollekes, Het Feestteam, Jody Bernal en Def Rhymz hun opwachting in het Goffertpark. De hele line-up vind je hier.

Verkleed

De organisatie hoopt dat zoveel mogelijk bezoekers komen in de traditionele Duitse klederdracht, maar ze benadrukken dat het niet verplicht is om een lederhose of dirndl aan te trekken. Alleen val je natuurlijk wel meer op als je niet meedoet!

Lees ook:

Let op! Op deze dagen is het weer tijd voor kermis in Nijmegen

Traditiegetrouw staat de najaarskermis van Nijmegen op de planning. Van zaterdag 6 tot en met zondag...

Jammer! Dit restaurant in de Van Welderenstraat staat nu te koop

Restaurant Tjeerz in de Van Welderenstraat staat te koop. Eigenaren Stephan en Jos houden het na 8 j...

Meer over

Doen

adv.