Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Griezelig leuk! 5 x Halloween in Nijmegen

Door Jurgen Smit 18 oktober 2018

Niet schrikken… maar Halloween komt er alweer bijna aan! Op woensdag 31 oktober is het officieel Halloween, maar in Nijmegen is het de komende weken op verschillende avonden feest. En dat betekent dat je je griezeligste outfit uit de kast mag trekken en daarmee naar leuke Halloween-evenementen kunt.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Scaryoke

Zin in een Halloweenfeestje waarbij je flink kunt zingen? Bij Roxy’s Karaokebar toveren ze de kroeg om tot een waar spookhuis. Op zaterdag 27 oktober en op woensdag 31 oktober zijn alle ‘monsters van Nijmegen’ welkom in deze karaokebar. Kom je verkleed dan krijg je een gratis shotje.


Meer over Roxy’s karaokebar ontdekken?

Roxy’s karaokebar cafés

Gesloten21:00 - 04:00

Platenmakersstraat 3, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

The Morning After – Halloween editie

TMA ken je natuurlijk van de R&B, hiphop- en Latin-plaatjes, maar op zaterdag 27 oktober hoor je die wel in Halloween-stijl. Of zoals ze het zelf zeggen: “Nijmeegs gruwelijkste, engste DJ’s gaan samen met jullie bloeddorstige wezens een feestje bouwen dat je op meerdere manieren van kippenvel voorziet.”


Meer over Café van Buren ontdekken?

Café van Buren cafés

Gesloten09:15 - 01:00

Molenstraat 89, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Buurman’s Lobo night Halloween Party

Ook in Café de Buurman missta jij niet in je Halloween-kostuum. Sterker nog: zonder outfit op zaterdagavond 27 oktober ben je waarschijnlijk het buitenbeentje!

WTF/Drumm&Bass Metalheads Halloween

Posted by WTF on Thursday, 20 September 2018

In de categorie ongewone Halloween kwamen we dit feestje in Doornroosje tegen. De organisatie van dit drumm&bass-feestje raadt je aan om verkleed te komen en vooral niet alleen!


Meer over Poppodium Doornroosje ontdekken?

Poppodium Doornroosje cafés

GeopendHele dag

Stationsplein 11, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Halloweenborrel Lasya

Paaldansvereniging Lasya staat kennelijk te popelen, want zij organiseren op donderdag 25 oktober al een halloweenfeest in Riley’s pub. Iedereen is welkom en een van de leden van Lasya vindt het zelfs leuk om mensen van tevoren van make-up te voorzien.

Ook zijn er openbare verenigingsfeestjes van SV Toep (Bar Ruygh op 25 oktober) en Plica Vocalis (Café Dollars op 31 oktober).

Meer Halloween?

Missen wij nog een Halloween-festijn dat echt in dit rijtje thuishoort? Stuur ons even een mailtje of laat een berichtje achter op Facebook!

Lees ook:

spookhuis

Uittip: het engste spookhuis van de Benelux vind je de komende dagen in Nijmegen

Ben jij een liefhebber van Halloween of ben je gewoon nog opzoek naar een weekend- of herfstvakantie...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.