Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wauw! Blossum zoekt 76 vrijwilligers om hun bloemenregen over uit te strooien

Door Jurgen Smit 29 augustus 2018

Was jij bij de Bloemenregen op de Kaaij tijdens de Vierdaagsefeesten? Zo niet, dan kun je zondag 2 september alsnog genieten van een prachtige regen van bloemen. Je kunt je zelfs opgeven als vrijwilliger zodat alle bloemen over jou worden uitgestrooid!

Bloemenregen uit een helikopter

Kunstenaars initiatief Blossum uit Lent maakt de wereld al bijna 20 jaar mooier met bloemenregens uit helikopters, vliegtuigen en vanaf gebouwen, zoals die op de Kaaij. Blossum werkt nu aan een nieuwe bloemenregen-performance en heeft hiervan een eerste try-out hiervan bij de opening van Festival de Oversteek op zondag 2 september in Nijmegen Noord. Voor deze try-out zijn ze opzoek naar mensen die in het gras willen gaan liggen en een bloemenregen vanuit een helikopter willen ondergaan. Gaaf!

Festival de Oversteek

Tijdens de try-out worden de bloemen uit de helikopter gegooid onder begeleiding van muziek van DJ Mario Marini. De performance is onderdeel van de opening van Festival De Oversteek en begint om 12.30 in een weiland naast de boerderij Het Hof van Holland / Art Laboratory aan de Oosterhoutsedijk 55 in Lent.

Opgeven doe je zo

Wil jij in het gras liggen en onderdeel zijn van de performance? Meld je dan even aan via deze link. Je moet dan 2 september om 12.15 uur verzamelen bij de Blossum-Balie. Er is plek voor 76 mensen, dus niet te lang wachten! Flower power, people!

Meer over

Getipt

adv.