Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uittip: duurzaam vintage shoppen aan de waal

Door Jurgen Smit 7 juni 2017

Natuurlijk betalen we liever niet teveel voor onze kleding, want we zijn Nederlanders! Maar om nou elk weekend de Primark in te duiken gaat ook aan je geweten knagen. What to do? Nou, kom naar de Escapeboot zaterdag 10 juni en shop jouw tweedehands kleding bij elkaar tijdens Duurzaam vintage shoppen aan de Waal!

 

Inleveren en meenemen

Onder het genot van een drankje en live muziek kun je lekker zoeken tussen de vintage kleding. Alle kleding kost tussen de twee en de tien euro, dus dat kan er wel vanaf! En hoe is het eigenlijk gesteld met jouw eigen kledingkast? Kan dat shirtje van vijf jaar geleden waar je echt nog wel in past niet gewoon beter naar iemand anders die hem wel gaat dragen? Je kan jouw kleding (mits schoon en in goede staat) inleveren bij Avalon, Amy Lee of Rabya, de organisatoren van dit event. Zoek wel van te voren even contact met een van de dames.

 

Het goede doel

Een gedeelte van de opbrengst van de verkoop gaat naar Stichting Gast, die asielzoekers en vluchtingen in nood helpt. Kledingstukken die over blijven worden gedoneerd aan een goed doel. De vintage markt begint om 13:00 dus je kan ook nog lekker uitslapen. Tot zaterdag bij duurzaam vintage shoppen aan de waal!Meer over Uittip: duurzaam vintage shoppen aan de waal ontdekken?

Uittip: duurzaam vintage shoppen aan de waal


adv.