Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze vijf dingen wil je echt zien tijdens de Kunstnacht

Door Jurgen Smit 20 september 2017

Zaterdag 23 september duiken we de Nijmeegse binnenstad weer in voor een nacht vol verrassingen tijdens de Kunstnacht. Op elke hoek van de straat staat een tuktuk die je gratis van A naar B brengt. Wij laten je vast zien wat je echt niet mag missen!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Happy Camper

De helden van muzikaal totaalproject Happy Camper geven op 23 september om 20:00 uur het knallende startsein van de Kunstnacht in de Vereeniging. Daardoor kan je lekker dansend op catchy synthpop en elektronica melodieën de avond in! Het zou de Kunstnacht niet zijn als je niet ondertussen kon genieten van zelfgemaakte hypnotiserende 3D geprinte loops. Zin an.


Meer over Concertgebouw de Vereeniging ontdekken?

Concertgebouw de Vereeniging theaters

Gesloten09:00 - 18:00

Keizer Karelplein 2D, Nijmegen

Bekijk meer:theaters

Museum het Valkhof

Wel eens ’s nachts in een museum geweest? Dat is eigenlijk echt heel leuk! Je loopt langs alle Romeinse vondsten terwijl het buiten aardedonker is. En je kan ook nog een pilsje drinken in het Museumcafé.


Meer over Museum het Valkhof ontdekken?

Museum het Valkhof musea

Gesloten11:00 - 17:00

Kelfkensbos 59, Nijmegen

Bekijk meer:musea

Go Short in het Besienderhuis

Het Besiendershuisje in de benedenstad staat er al sinds omstreeks 1525. Het is heel bijzonder om zomaar naar binnen te stappen in dit stukje Nijmeegse historie. Extra leuk is dat tijdens de Kunstnacht Go Short van deze bijzondere plek gebruik maakt om korte films te laten zien. Twee vliegen in één klap!


Meer over Go Short ontdekken?

Go Short speciaalzaken

Tweede Walstraat 18a, Nijmegen

Bekijk meer:speciaalzaken

Poëzie op de Zeester

Literair tijdschrift Op Ruwe Planken en poëziefestival Onbederf’lijk Vers organiseren samen een avondje schatzoeken op de Zeester. Zodra je binnenstapt gebruik je de landkaart om een route uit stippelen. Loop langs bij Flessenpost om verhalen van andere bezoekers te lezen en steel en knutsel zelf je gedicht in elkaar bij Poëziepiraterij.


Meer over TS de Zeester ontdekken?

TS de Zeester theaters

Lindenberghaven 1D, Nijmegen

Bekijk meer:theaters

Nachtfeest Down The Rabbit Hole in Doornroosje

Niemand minder dan Down The Rabbit Hole organiseert een feessie ter afsluiting van de Kunstnacht. Alle areas van het festival zijn terug te vinden in Doornroosje. Zo kan je naar de Fuzzy Lop, het Idyllisch veldje en het Vuige Veld. Uiteraard staan er ook nog wat kunstzinnige verrassingen op het programma. Bijzijn is meemaken!


Meer over Poppodium Doornroosje ontdekken?

Poppodium Doornroosje cafés

GeopendHele dag

Stationsplein 11, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Een kaartje voor de Kunstnacht kost 13 euro of 18 euro als je ook nog naar het Down The Rabbit Hole feest wil in Doornroosje. Have fun!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Getipt

adv.