Feestje! 5x waarom je ASM festival niet wil missen

Dit is een Ondernemersbijdrage 10 augustus 2018

Vergeet Amsterdam. Hoezo Biddinghuizen? De festivalzomer komt dit jaar naar onze hoek van het land, wat betekent dat jij niet ver hoeft om te genieten van de fijnste muziek in de zon. Dit jaar is de eerste editie van ASM festival, hét nieuwe popfestival van Nederland. Dit is waarom jij ASM festival niet wil missen.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Eerste editie van hét nieuwe festival

asm festival in arnhem 2018

Als het aan de organisatie ligt, gaat ASM een jaarlijks terugkerend festival worden. Dit is dus de allereerste keer van een nieuwe traditie hier in ’t oosten. ASM festival is namelijk bij ons om de hoek in de natuur van buurstad Arnhem. Hoe vet als jij kunt zeggen dat je erbij was op die eerste editie van het ASM festival? Wie weet hoe groot het festival zal groeien de komende jaren, maar heel cool dat jij bij de geboorte was! Er zijn al 9100 van de 10.000 kaarten verkocht dus wees er snel bij 😉

De schitterende locatie

stadsblokken meinerswijk asm festival in arnhem 2018

ASM staat voor Arnhemse Stadsblokken Muziekfestival. Oftewel, bij onze buren in Arnhem. In het groen, aan het water en toch vlakbij de stad. Vanuit Nijmegen pak je gewoon de trein naar Arnhem CS, waar je vervolgens in 12 minuten naar de Stadsblokken loopt. Of neem vanaf Arnhem CS stadsbus 6 of 7, kan ook. Het festival duurt tot 23.00 uur en dan rijden er nog gewoon bussen en treinen terug naar ons Nimma.

De awesome line-up

asm festival in arnhem 2018

Voor dat zeer redelijke bedrag dat je neerlegt voor een kaartje krijg je een paar van de grootste namen van dit moment te zien. Inmiddels weet waarschijnlijk iedereen wel dat Kensington naar het ASM festival komt, maar wist je dat ook BLØF, Fedde Le Grand en Jacqueline Govaert komen? En we kunnen nog wel even doorgaan hoor. Suzan & Freek en De Jeugd van Tegenwoordig komen namelijk ook.

De food line-up

tosti's in arnhem tostibar asm festival in arnhem 2018
foto: De Tostibar

Een hele dag dansen en meeblèren met je favoriete popmuziek kost energie, dus je hebt brandstof nodig. Brandstof genoeg op ASM festival in de vorm van een heel fijne food line-up. Zo kun je even een break nemen met een broodje van de Tostibar, of een burger van Suburban Chef. Geen zin in een broodje? Bar Florian serveert allerlei andersoortige hapjes en drankjes.

De prijs

blof asm festival in arnhem 2018

En kom op, die kaartjes kosten toch bijna niks? Zeker als je in gedachten houdt welke namen er op het podium te zien zijn. Waar veel festivals je een rib uit je lijft kosten kun je al voor € 29,50 bij het ASM festival zijn. Als je bedenkt dat alleen Kensington zien je vaak al de helft meer kost, is dit dus best een koopje.

Wil je erbij zijn op 25 augustus? Of wil je meer weten over het ASM festival dat deze zomer Gelderland op z’n kop gaat zetten? Kijk dan op de website van ASM.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.