Dompel je onder in de kerstsfeer: bij het Sanadome kom je helemaal tot rust

Aangeboden door Sanadome Hotel & Spa 8 december 2017

It’s the most wonderfull time of the year! Wil jij daar van genieten in Nijmegen en dan ook nog eens extra voordelig? Neem dan een duik in de heerlijk warme baden van het Sanadome, want daar krijg je nu maar liefst 25% korting op een entreekaartje! 

Even helemaal weg

Voor wie toe is aan ontspanning aan het einde van het jaar is een bezoek aan het Sanadome dé manier om alles even los te laten. Kom met elkaar tot rust in het Dennenbad waar de geur van dennennaalden je helemaal in de kerstsferen brengt. Ontspannen drijven doe je in het zoutwater bad, en in de sauna kun je lekker bijkomen. Wil je wel in de sauna maar heb je geen behoefte om uit de kleren te gaan? Geen probleem, bij het Sanadome is badkleding verplicht.

Dompel je onder in het winterse buitenbad

Voor wie echt de kerstsferen in wil duiken is het verwarmde buitenbad van het Sanadome een uitkomst.  Hoe koud het buiten ook is, het badwater is daar altijd warm! Je kan dus ook in winterse kou buiten zwemmen, zo lang je maar lekker warm onder water blijft. Door de verlichte bomen rondom het buitenbad kom je helemaal in de kerststemming!

Sanadome
Het buitenbad in het Sanadome is heerlijk warm in de winter.

Ultiem relaxte cadeautip

Ben jij nog op zoek naar een leuk doe-cadeautje voor je moeder of vriend maar heb je geen tijd om meteen een weekend weg te gaan? Goed nieuws, want bij het Sanadome kan je ook lekker dineren en zelfs overnachten! Door de bosrijke omgeving waan je je zo in het buitenland, en door alle voorzieningen hoef je zelf nergens meer aan te denken. Geniet van het Flavours of the World Buffet en een lekker drankje om je wellness-dag mee af te sluiten. En there’s no time like the present, want je krijgt nu op elk entreekaartje (met een maximum van vier) 25 procent korting! Dat is nog eens voordelig weg in eigen stad.

Sanadome
Dineer in het Sanadome en geniet van het Flavours of the World Buffet.

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sanadome Hotel & Spa. Meer over Sanadome Hotel & Spa ontdekken?

Sanadome Hotel & Spa wellness

Nu gesloten09:00 - 23:30

Weg door Jonkerbos 90, Nijmegen

Bekijk meer:wellness

adv.