Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zonnen op het Waalstrandje en feesten in het Goffertpark: dit zijn onze weekendtips!

Door Jurgen Smit 12 oktober 2018

Het houdt maar niet op met die nazomer. Zaterdag zou de temperatuur zomaar eens boven de 25 graden uit kunnen komen. Daarom niet alleen hete tips voor binnen, maar ook voor buiten!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Bombaplakken en Schuren

Sean Paul
Foto van R&B legende Sean Paul. Beeld ter illustratie. Bron: ANP.

Op vrijdagavond 12 oktober bundelen Bomba Plak en Plakken & Schuren hun krachten in Café de Plak. Vanaf 23.00 uur kun je daar helemaal los gaan op allerlei soorten R&B hitjes. En weet je wat het mooiste is? De entree is gratis!

Sean Paul

Uittip: Bombaplakken & Schuren in Café de Plak

Ben jij al druk plannen aan het maken voor het weekend? Search no more, wij hebben namelijk een keil...

Meer over De Plak ontdekken?

De Plak restaurants en horeca

Geopend12:00 - 23:00

Bloemerstraat 90, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

N.E.C. – FC Eindhoven

Goffertstadion NEC

Blijft N.E.C. na vrijdag bovenin meedraaien of haken de Nijmegenaren voorlopig even af in de strijd om de titel? Zonder de geblesseerde doelman Norbert Alblas zal het een lastige avond worden in De Bloedkuul, maar hee: het is warm, er is bier en er zijn nog kaarten. Aftrap: 20.00 uur.


Meer over N.E.C. Goffertstadion ontdekken?

N.E.C. Goffertstadion sportcentra

Vandaag gesloten

Stadionplein 1, Nijmegen

Bekijk meer:sportcentra

Bovenste Knoopje Open

Ze zingen, spreken en hebben vooral veel humor. De jongens van Bovenste Knoopje Open wagen zich vrijdagavond aan hun eerste avondvullende voorstelling in Nijmegen. Ze spelen in theater VIER en Ugenda noemt dit duo zelfs ‘De Acda en de Munnik van deze generatie’. Kaarten vind je hier.

Lunatixx

Heb je zin om ff flink uit je plaat te gaan dit weekend? Dat kan zaterdag in het zonnige Goffertpark bij festival Lunatixx. Dit ‘freestyle-festival’ heeft flink wat bekende namen op het menu: Mental Theo, Paul Elstak, Frequencerz en JeBroer komen langs. Dan weet je wel hoe laat het is…

Open Ateliers Nijmegen Oost

In Nijmegen Oost stellen 12 kunstenaars hun werkplaats open voor publiek. Bekijk het werk van schilders, beeldenmakers en fotografen op zondag 14 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur.

Waalstrandje

Waalstrandje met uitzicht

Aangezien het kwik op vrijdag en zaterdag wel eens boven de 25 graden uit kan komen, mag het waalstrandje natuurlijk niet ontbreken. Hup de picknickmand mee en genieten van de laatste (?) nazomer-uurtjes. Daarna wel ff je rommel opruimen natuurlijk ;-)! 

Herfstvakantie

Voor velen betekent dit weekend het begin van de herfstvakantie. Daarom zijn wij benieuwd naar leuke tips om aankomende week te doen in Nijmegen. Heb je een leuk idee? Laat het ons even weten via Facebook.

Lees ook:

Waalkade zonsopkomst nijmegen waalbrug

9 x waarom je als je in Nijmegen woont niet op zomervakantie hoeft

Houd jij deze zomer jouw spaargeld veilig op je bankrekening en ga je niet naar bijvoorbeeld het zon...

 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.