Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het is (bijna) weekend: dit is er te doen in Nijmegen!

Door Jurgen Smit 19 mei 2017

Het is vrijdagmiddag en je voelt het waarschijnlijk al kriebelen: het weekend komt eraan! Geen idee wat je met deze zee van vrije tijd aan moet? No problemo: hier vind je de leukste opties op een rijtje.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

GROFF festival in het Goffertpark

Groff Festival in de Goffert
Groff Festival in de Goffert

Ben je student en heb je wel zin in een stevige vrijmibo? Dan ben je vandaag bij GROFF aan het juiste adres. Dit festival neemt je mee op een expeditie langs house, guilty pleasures, disco en nog veel meer. Muzikaal genot en, niet onbelangrijk, betaalbare biertjes maken de sfeer compleet. Je tast wel even in de buidel voor de entree van € 12,50, maar daar heb je dan ook van 15:00 tot middernacht plezier van. Vrolijke deuntjes van onder andere Gerson Main maken je feest compleet!

 

Rollerdisco in Waalhalla

roller-disco-waalhalla-nijmegen
Rollerdisco in Waalhalla

Put on your dancing shoes! Of rollerskates, want vanavond gaan we helemaal terug in de tijd met een heuse rollerdisco.
Waalhalla wordt omgetoverd tot een disco parcours met fancy lampjes, shiny discoballen en DJ’s. Heb je geen skates? Niet getreurd want die worden op locatie verhuurd. Leuk detail: je kan prijzen winnen voor best outfit en voor best move! Een toegangskaartje kost 5 euro online en 8 euro aan de deur.

 

Twin Peaks Party

Twin Peaks Party
Twin Peaks Party in Brebl

Zondag gaat seizoen drie van de cultserie Twin Peaks in première. Zaterdagavond vier je dit in Brebl tijdens A Place Both Wonderful And Strange. Treed de spooky wereld van David Lynch binnen en laat je inner Laura Palmer shinen. Live muziek en dj’s maken de sfeer compleet!

Plufest 2017

Plufest 2017 Nijmegen
Plufest 2017 op vrijdag 20 mei in de Paraplufabriek

Ben jij je wilde haren nog niet verloren? Gooi ze dan los tijdens Plufest 2017! Scheurende gitaren en cocktails: Plufest is voor iedereen. Je kan genieten van een gevarieerd (gitaar)muziekprogramma met onder andere Herpes uit Salou en Generation 84. Wees er snel bij wan kaarten voor Plufest 2017 in de Paraplufabriek zijn alleen nog te koop aan de dag kassa op zaterdag vanaf 14.00 uur en op=op!

 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.