Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is er allemaal te doen in Nijmegen dit weekend

Door Jurgen Smit 9 juni 2017

Yessss het is weer weekend, tijd om te relaxen! Of te dansen natuurlijk, of gratis naar de film, wat jíj wil. Wij maakten een handig overzichtje van mogelijke weekendactiviteiten voor je!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Gratis naar de film in LUX

filmfestival
Scène uit de film Ventoux, dit weekend gratis te zien bij LUX

Nijmegen organiseert dit jaar van 13 t/m 16 juni het internationale fietscongres Velo-city (oké, samen met Arnhem)! Om dat te vieren vertoont LUX dit weekend allemaal fietsfilms, waaronder Ventoux, Les triplettes de Belleville, Wadjda, Breaking Away, Premium Rush, O caminho das nuvens en De fiets in Nederland. En goed nieuws: ze zijn allemaal gratis toegankelijk! Je kan er zo naartoe. Lief hè.


Meer over LUX Nijmegen ontdekken?

LUX Nijmegen bioscopen

Gesloten09:00 - 02:00

Mariënburg 38-39, Nijmegen

Bekijk meer:bioscopen

Drift

Dirft om te dansen
Drift om te dansen

Zin om te dansen? Ga dan naar Drift zaterdag in de Vasim! Daar gaat het spreekwoordelijke dak er goed af, weer of geen weer. Voor het zevende jaar op rij vieren we dit oer Nijmeegse feestje, met dit jaar onder andere Sterac Electronics aka Steve Rachmad, DJ Bone, Job Jobse en Davy Brandts op het podium. De knusse sfeer en de rauwe muziek zorgen voor een unieke combinatie waar iedereen zijn draai wel in kan vinden. Dus hatsikidee op het fietsje naar de Vasim en housen maar!

Duurzaam vintage shoppen aan de Waal

duurzaam shoppen
Vintage kleding

Kom naar de Escapeboot zaterdag en shop jouw tweedehands kleding bij elkaar tijdens Duurzaam vintage shoppen aan de Waal! Onder het genot van een drankje en live muziek kun je lekker zoeken tussen de vintage kleding. Alle kleding kost tussen de twee en de tien euro, dus dat kan er wel vanaf. Op naar die nieuwe garderobe!

Lindenberg open dag

Lindenberg

Met het nieuwe cursusseizoen voor de deur vond de Lindenberg het wel weer eens tijd om de deuren open te zetten: zondag tussen vanaf 13:00 uur houdt de Lindenberg de jaarlijkse Open Dag! Er zijn optredens en als je zelf wat wil proberen kan dat tijdens de open lessen en workshops. Altijd al op een jambe willen trommelen? Release je inner musician en kom zondag naar de Lindenberg!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.