Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doen dit weekend: quizzen in The Fuzz, dansen in Waalhalla en op stap met je oma

Door Jurgen Smit 26 januari 2018

Maak een leuke wandeling door de Nijmeegse binnenstad of sleur je opa en oma mee naar het Danspaleis! In Nijmegen is dit weekend weer genoeg te doen! 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

De Nijmeegse cultuurquiz


Mag jouw team zich de Cultuurkenner van 2017 noemen? Kom allemaal zondag 28 januari naar The Fuzz voor de Nijmeegse Cultuurquiz. Teams van maximaal vier deelnemers strijden bij deze quiz om de titel en om de wisseltrofee. Deze felbegeerde trofee ging al twee keer naar het team van Bibliotheek Mariënburg. Inschrijven kan nog via deze link. 


Meer over The Fuzz Coffee & Tunes ontdekken?

The Fuzz Coffee & Tunes cafés

Gesloten09:00 - 18:00

Van Broeckhuysenstraat 17, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Wandeling door de benedenstad

wandeling benedenstad
Foto: via www.brugnijmegen.nl

In de benedenstad is zondag 28 januari een speciale wandeling, zo meldt De Brug Nijmegen. Dit deel van de stad werd na de Tweede Wereldoorlog grondig gerenoveerd. Architect Paul van Hontem leidt de deelnemers langs bekende en minder bekende plekken en vertelt over de geschiedenis van de stad. De wandeling is van 11.00 tot 12.30 uur en je vertrekt vanaf de hoek Lindenberg – Ridderstraat. Meewandelen kost 7 euro. Aanmelden kan via rondleiding@architectuurcentrumnijmegen.nl.

Het Danspaleis

Danspaleis Vereeniging
Foto: Gaby Jongenelen
Sleur je opa en oma uit hun luie stoel en neem ze mee naar het Danspaleis in de Vereeniging. De entree is gratis. Het feestje duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Ons is beloofd dat de PlatenDraaier oude krakers uit de koffer haalt. Wat dacht je bijvoorbeeld van muziek van Johnny Hoes, Louis Prima, Lieve Hugo en Doris Day. Volgens de organisatie is het met Het Danspaleis altijd bal!

Meer over Concertgebouw de Vereeniging ontdekken?

Concertgebouw de Vereeniging theaters

Gesloten09:00 - 18:00

Keizer Karelplein 2D, Nijmegen

Bekijk meer:theaters

Herrie met Gerrie


Laat het feestbeest in je lost tijdens dit feestje op 26 januari in Waalhalla. Laat je omringen door waanzinnige danseressen, confetti, acts en andere apenstreken. Wat je nog meer kunt verwachten? Een mix van techhouse en disco en house klassiekers. Nog snel een kaartje scoren? Dat kan hier.


Meer over Waalhalla ontdekken?

Waalhalla sportcentra

GeopendHele dag

Winselingseweg 12, Nijmegen

Bekijk meer:sportcentra

 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.