Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Campusdichterverkiezing 2017 vanavond in de Hortus

Door Jurgen Smit 30 mei 2017

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Nijmeegse Campusdichterverkiezing (leuk woord voor Scrabble)! Uit zes literaire talenten wordt vanavond de nieuwe Campusdichter gekozen in de Hortus.

Voor één avond wordt de Hortus omgetoverd tot een sprookjesachtige locatie met een randprogrammering van onder andere live muziek, een pub quiz en een korte lezing. Cultuur op de Campus, Op Ruwe Planken en sinds dit jaar ook Literair Productiehuis de Wintertuin organiseren de verkiezing.
,br.

De prijs van de Campusdichterverkiezing

De winnaar van de verkiezing van vanavond is een jaar lang campusdichter op de Radboud Universiteit en dat is een heel goede springplank. Als campusdichter mag je werk voordragen op bijvoorbeeld het cultuurfeest tijdens de introductie, maar ook tijdens de zomerfeesten. De campusdichter is kind aan huis bij Cultuur op de Campus en mag de opening van het literaire seizoen verzorgen en voordragen tijdens Night at the Library.

 

Gratis in de Hortus

Niemand minder dan onze eigen nachtburgemeester Angela Verkuijlen praat deze literaire avond aan elkaar. Je kan gewoon binnenlopen, want het is gratis! Zet Netflix even op pauze en kom naar de Hortus om te genieten van al het poëtisch talent dat rondloopt op de Nijmeegse campus!

 


Meer over Hortus Nijmegen ontdekken?

Hortus Nijmegen parken

GeopendHele dag

d’Almarasweg 22D, Nijmegen

Bekijk meer:parken

Meer over

Doen

adv.