Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Caliente: 5x salsadansen in Nijmegen!

Door Jurgen Smit 13 mei 2018

Hou jij van een dansje op z’n tijd? En ben je ook wel into tropische vibes? Dan is salsadansen iets voor jou! Sleep je partner mee (of ga alleen) en ga op salsa-les of bezoek een latin feestje. Muy caliente!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Fiesta Macumba

FIESTA MACUMBA – Party Latino Style!Foto's door Paul Wijsen PhotographyNijmegen op z'n heetst.. jullie stellen nooit…

Posted by Fiesta Macumba on Thursday, 19 April 2018

Fiesta Macumba vindt iedere vier maanden plaats in Doornroosje. Een mega-feest voor liefhebbers van música latina, zoals merengue, reggaeton en salsa. De volgende Fiesta Macumba vindt plaats tijdens de Vierdaagsefeesten, dus je hebt nog even tijd om je dansmoves te oefenen.


Meer over Poppodium Doornroosje ontdekken?

Poppodium Doornroosje cafés

GeopendHele dag

Stationsplein 11, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Salsa Tipica

Moet je de salsa nog leren? Dat kan in Nijmegen onder andere bij Salsa Tipica. Het fijne aan Salsa Tipica is dat ze in Meijhorst zitten: perfect voor alle Zuid-Nijmegenaren dus. Geen partner? Geen probleem! Tijdens de les wordt er regelmatig van partner gewisseld en de man/vrouw-verhouding is ongeveer gelijk.

PIÑA

Wordt Doornroosje je wat te druk, dan kun je ook naar PIÑA, het zwoele salsafeestje in Waalhalla. Een feest met de heetste latin muziek, tropische sfeer en vooral veel gezelligheid! Hou de website van Waalhalla in de gaten voor de volgende datum van PIÑA.


Meer over Waalhalla ontdekken?

Waalhalla sportcentra

GeopendHele dag

Winselingseweg 12, Nijmegen

Bekijk meer:sportcentra

Amanné

Sundays are for Salsa ??

A post shared by I n e • (@inevantilt) on

Amanné bestaat al sinds 1983 en is een exotisch stukje Nijmegen, waar dans, muziek en vele culturen elkaar ontmoeten. Het is begonnen als salsa-café en uitgegroeid tot het huidige multiculturele Caribisch Centrum. Wil je graag op salsa-les in het centrum, waag dan hier een dansje. Proeflessen zijn vaak gratis!

Zoete zin

Eindelijk staat onze playlist online!We beginnen met 12 nummers, we willen jullie niet al te gek maken 😮 Volg ons, abbonneer je op de playlist <3Zorg dat elke dag van je week zoet zal zijn.

Posted by Zoete Zin on Friday, 6 April 2018

Ook Zoete Zin vindt in Waalhalla plaats en kan je omschrijven als een ‘Tropical Extravaganza’. Op dit feestje hoor je muziek in de stijlen caribbean, dancehall, bachata en nog veel meer Latijns-Amerikaanse ritmes.

Nog op zoek naar een nieuwe sport?

Als salsa niets voor je is, lees dit lijstje dan eens door:

5x leuke en aparte sporten die je in Nijmegen doet

Ben je de sportschool even zat maar wil je wel fit blijven? Nijmegen heeft natuurlijk méér te bieden...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.