Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vanavond is Nijmegen één literaire huiskamer tijdens Boek op de Bank

Door Jurgen Smit 8 juni 2017

Ben jij een echte boekenwurm maar hou je niet per se van grootschalige bijeenkomsten met fel licht? Dan is Boek op de Bank jouw ding! Vanavond worden op negen locaties in Nijmegen lezingen gehouden door negen verschillende schrijvers. 

Programma Boek op de Bank 2017

Boek op de Bank 2017 bestaat uit drie rondes. Elke ronde speelt zich af op een andere locatie. De eerste ronde vindt plaats tussen 20:00 tot 20:30, de tweede ronde tussen 21:00 tot 21:30 en de derde ronde tussen 22:00 tot 22:30. Zo heb je nog genoeg tijd om van locatie te wisselen. Onder andere Marja Pruijs, Wilfried de Jong en Joris van Casteren sieren de line-up. De plaatsen per ronde zijn beperkt: Wilfried de Jong is bijvoorbeeld bij alle drie de rondes al volgeboekt.

Locaties

De locaties van Boek op de Bank ondersteunen de intieme en persoonlijke sfeer die het literaire festival wil creëren. Onder andere het Besienderhuis in de benedenstad, de Mariënburgkapel op het plein bij LUX en de Bibliotheek Gelderland Zuid behoren tot de locaties van vanavond. Voor de literatuurfanatici zijn er voor een aantal rondes nog kaarten te bestellen via de website. Een kaartje kost € 12,50 en je stelt zelf je literaire route samen. Books are hot!

 Meer over Vanavond is Nijmegen één literaire huiskamer tijdens Boek op de Bank ontdekken?

Vanavond is Nijmegen één literaire huiskamer tijdens Boek op de Bank


Meer over

Doen

adv.