Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zin om lekker fit te worden? Dan hebben wij twee Nijmeegse tips!

Door Jurgen Smit 29 juni 2017

Ben jij al bikini-proof? Wij van indebuurt hebben ons buikje in elk geval de laatste tijd weer lekker rond gegeten aan alle zomerse hapjes en drankjes. Mocht je het gevoel hebben dat je iets strakker in je vel zou willen zitten, dan kun je dit weekend lekker buiten sporten in het hert van de stad!

Pilates at the park

Je moet er wel even je bed voor uit, maar het is het waard. Zondagochtend 2 juli om 10:00 uur geven de docenten van Studio Kota op het veldje voor Bairro Alto een pilatesles. Dat is keigoed voor je spieren en je wordt er ook best wel zen van. Deelname kost 7 euro en dan krijg je afsluitend ook nog een lekker sapje van Bairro Alto. Vergeet je yogamatje niet en trek wat comfy’s aan want je gaat lekker flexen! Aanmelden voor deze les kan per email.

 

Happy Healthy Sunday Morning op de Kaaij

Is pilates niks voor jou en wil je toch sportief bezig zijn? Ga dan naar Happy Healthy Sundag Morning op de Kaaij. Zondagochtend 2 juli om 11:00 uur wordt daar een hoopdance workshop gegeven. Helemaal hip en je traint er je buik- en rugspieren mee. Je betaalt 15 euro voor de workshop inclusief een lekker sapje achteraf. Kinderen krijgen 5 euro korting. De hoepels kun je daar lenen. Leuk voor het hele gezin!

 Meer over Zin om lekker fit te worden? Dan hebben wij twee Nijmeegse tips! ontdekken?

Zin om lekker fit te worden? Dan hebben wij twee Nijmeegse tips!


Meer over

Doen

adv.