Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x zo steun jij het goede doel tijdens de Nijmeegse RAGweek

Door Jurgen Smit 3 maart 2018

Wil jij je graag inzetten voor het goede doel? Dat kan! Van woensdag 7 tot en met woensdag 14 maart vindt de jaarlijkse RAGweek plaats, een week waarin studenten allerlei activiteiten organiseren voor Stichting 113Zelfmoordpreventie en Stichting ACNS Projecthulp. Er worden meer dan 80 activiteiten georganiseerd door (studerend) Nijmegen. We lichten er hier 7 uit!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Fancy Fair

ragweek
Foto: Facebookpagina RAGweek

Op woensdag 7 maart wordt de RAGweek 2018 officieel geopend met een Fancy Fair op het Erasmusplein op de campus van de Radboud Universiteit. Verschillende verenigingen staan op je te wachten met hun kraampjes, van brownies tot tosti’s en van spelletjes tot cv-checks, het is er allemaal! Daarnaast zijn de goede doelen Stichting 113 en Stichting ACNS aanwezig.

Mannenveiling

 Het is inmiddels een begrip onder de Nijmeegse studenten: de mannenveiling van dispuut Faunus. Op woensdag 7 maart vanaf 21:00 uur worden de knapste mannen in Café Royal voor een prikje verkocht voor het goede doel. Sla deze avond jouw Brad Pitt aan de haak en wie weet ruimt hij wel je vaatwasser in of geeft hij je planten water.


Meer over Café Royal ontdekken?

Café Royal cafés

Geopend15:00 - 00:00

Hertogstraat 127, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Foodfestival HAN

foodtruck festival TREK
Foto ter illustratie (foto: lekker500.nl)

Op maandag 12 maart wordt vanaf 11:00 uur hoofdgebouw van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen omgetoverd tot een groot FoodFestival! Er is bijvoorbeeld een tostibar, BBQ, een gezellige borrel vanaf 15:00 uur en nog veel meer. Leuk: je kunt ook meedoen met verschillende activiteiten zoals schilderen, voetbal en meerdere braderie-activiteiten.

Eigen biertje: RAGbrouwt

bier
Foto ter illustratie. (Foto: Unsplash)

Dit jaar heeft de RAGweek een eigen biertje gebrouwen, dat tijdens de goede doelenweek verkocht zal worden bij de RAGbar. Deze vind je in het CultuurCafé op de campus van de Radboud Universiteit elke dag tussen 15.30 en 21.00 uur. De opbrengsten van alles wat je hier eet en drinkt gaan uiteraard naar de goede doelen!


Meer over Cultuur café ontdekken?

Cultuur café cafés

Geopend10:00 - 20:00

Mercatorpad 1, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Dansen op VUURROOD

Inmiddels is VUURROOD onder de Nijmeegse studenten al wel bekend als hét feestje van de RAGweek. De kaartjes kosten vijf euro en zijn aan de deur te koop. Dans de hele nacht door met de heerlijke line-up van The Love Doctor, Keljet en Fahrenheit bij Merleyn.


Meer over Merleyn ontdekken?

Merleyn cafés

Hertogstraat 13, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Loterij

loterij ticket kaartje
Foto ter illustratie. (Foto: Unsplash)

Wil jij kans maken op een reis voor twee naar Parijs, een jaar gratis sporten, kaarten voor Drift Festival of een van de vele andere mooie prijzen? Koop dan een lootje bij de RAGbar in het CultuurCafé en tijdens RAGweekactiviteiten bij de bestuursleden.

Sexy met Stijl besturenkalender

camera fotograaf foto
Foto ter illustratie. (Foto: Unsplash)

Elk jaar wordt de Sexy met Stijl Besturenkalender uitgebracht, waar 24 Nijmeegse studentbesturen zich bloot geven voor het goede doel. Eentje bemachtigen? Dat kan tijdens de goede doelenweek bij de RAGbar en boekhandel Dekker van de Vegt.

Benieuwd naar een aantal van de pikante foto’s? Check dit:

Sexy in stijl kalenderfoto

Uit de kleren en poseren: deze Nijmeegse studenten deden het!

Zou jij het doen? Voor een kalender in je meest sexy lingeriesetje voor de camera gaan staan?  De be...

 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.