Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x uit eten in Nijmegen-Oost

Door Jurgen Smit 8 juli 2017

Het is weer weekend en misschien wil je dat wel vieren met een lekker hapje buiten de deur. Nog geen idee waar je naartoe kan? Zoek het eens buiten het centrum, in Nijmegen-Oost bijvoorbeeld. Wij hebben een lijstje voor je van lekkere restaurantjes in die buurt! Deze lijst is niet volledig en de volgorde van restaurants is onbelangrijk.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Baan Isaan

uit eten in Nijmegen Oost
Foto: Baan Isaan

Aan de Van ’t Santstraat in Nijmegen-Oost zit Baan Isaan, een Thais restaurant. De eigenaresse is een echte Thaise met veel ervaring in de keuken van haar geboorteland en dat proef je! Er is een zeer uitgebreide kaart vol thaise curry’s, noodles, en andere vlees- vis- en groentegerechten. De prijs voor een hoofdgerecht ligt rond de vijftien euro. Er zijn ook afhaalmaaltijden, die gaan weg voor een tientje. Vergeet na afloop niet het bonnetje van je maaltijd in te leveren met je gegevens erop om kans te maken op een reis naar Thailand (ja, echt!).


Meer over Baan Isaan ontdekken?

Baan Isaan thaise restaurants

Gesloten17:00 - 22:00

Van Het Sant-straat 159, Nijmegen

Bekijk meer:thaise restaurants

Hobbema

uit eten Nijmegen Oost
Foto: Hobbema

Tegenover de Albert Heijn op de Daalseweg zit restaurant Hobbema. Met een industrieel uiterlijk en een lekker terras is het hier goed toeven in de zomer. Een hoofdgerecht kost rond de twintig euro en er is ook een daghap voor 16,50. Tijdens de Vierdaagsefeesten zet Hobbema de barbecue buiten en kun je gezellig meehappen met de buurt!


Meer over Hobbema ontdekken?

Hobbema restaurants en horeca

Geopend17:00 - 01:00

Hobbemastraat 2, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Grut

grut
Foto: de Grut

We love de Grut. Elke inwoner van Nijmegen-Oost weet dit restaurantje op de hoek van de Berg en Dalseweg wel te vinden. Bij de Grut hebben ze geen kaart maar whiteboards, met elke dag verse, wisselende gerechten. Er zijn twee vlees variaties, twee vegetarische variaties en er is één visgerecht. De gerechten bij de Grut zijn een ware smaakexplosie en als je wil geeft de bediening je passend wijnadvies. Voor een hoofdgerecht betaal je ongeveer 20 euro. Je moet wel snel zijn: met de Vierdaagse is de Grut namelijk altijd dicht!


Meer over Grut Eten en Drinken ontdekken?

Grut Eten en Drinken restaurants en horeca

Geopend17:00 - 01:00

Berg en Dalseweg 236, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Café Eten en Drinken

café Eten & Drinken
Café Eten & Drinken in Nijmegen. (Foto: via website Café Eten & Drinken)

Bij dit knusse restaurantje in Nijmegen-Oost kun je lekker lowbudget dineren. Je kunt ervoor kiezen om een goed gevulde borrelplank als diner te eten of bijvoorbeeld een  kip-pesto salade bestellen voor nog geen tientje. Er is een lekker terras en bij de koffie krijg je een likeurtje van het huis. Als indebuurt redactie tippen wij de huisgemaakte bitterballen van mozarella en zongedroogde tomaat: wil je proeven!


Meer over Café Eten & Drinken ontdekken?

Café Eten & Drinken restaurants en horeca

Gesloten09:30 - 00:00

Groesbeeksedwarsweg 305, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lodewijk

Lodewijk
Foto: Lodewijk

Bij Lodewijk heb je geen kaart maar een wisselend, op de spiegelmuur geschreven menu. Er is altijd minstens één vis-, vegetarisch en vleesgerecht. En dan hebben we de wijnen nog niet eens gehad! Je kunt kiezen voor een fles champagne, maar ook een glaasje huiswijn nemen voor €3,40. Er zit een mooi terras bij om je zomeravonden goed uit te buiten.


Meer over Lodewijk ontdekken?

Lodewijk restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 00:00

Berg en Dalseweg 48A, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Bodega Zarzuela

Zarzuela
Foto: Zarzuela

Hou jij wel van een goede Spaanse maaltijd met gitaarmuziek op de achtergrond? Dan moet je echt een keer gaan eten bij Bodega Zarzuela. Op een steenworp afstand van Baan Isaan vind je dit Spaanse restaurant. Voor een hoofdgerecht betaal je ongeveer € 18,50. Is dat te duur voor je? Kom dan gewoon vóór 18:00, want dan heb je al een Mexicaanse specialiteit voor een tientje. Flesje Desperados erbij en je waant je zo op vakantie!


Meer over Bodega Zarzuela ontdekken?

Bodega Zarzuela spaanse restaurants

Gesloten09:00 - 18:00

Daalseweg 359, Nijmegen

Bekijk meer:spaanse restaurants

Bistro Wilde Zwijnen

Wilde Zwijnen
Foto: Bistro Wilde Zwijnen

In hartje Oost vind je Bistro Wilde Zwijnen. Stel je geen Asterix en Obelix-achtige taferelen voor want je eet er net zo lief een lekker stukje vis of een polenta met tuinbonen en paddenstoelen basilicumschuim. Wel zin in een stukje wild? Bij Bistro Wilde Zwijnen serveren ze wildgerechten van wild uit eigen domein uit de Eifel in Duitsland. Proberen waard!


Meer over Wilde Zwijnen ontdekken?

Wilde Zwijnen restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 21:30

Dommer van Poldersveldtweg 71, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.