Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5x leuke uitjes dit weekend in Nijmegen

Door Jurgen Smit 14 september 2018

Het weekend staat weer voor de deur en dus is er weer van alles te doen in Nijmegen! Hier een paar leuke tips op een rijtje. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Weerwolven

Weerwolven
Foto: Facebook Weerwolven van Nijmegen

Ken jij het spel weerwolven? Normaal speel(de) je dat waarschijnlijk met familie en vrienden, maar op zondag 16 september om 13:00 uur kun je het spel met 40 andere mensen spelen in het Kronenburgerpark. Meer informatie vind je hier.

Festival Aardgasvrij Nijmegen-Oost

gasfornuis
Foto: Pixabay

De gemeente Nijmegen organiseert een festival voor alle bewoners, om te laten zien wat het betekent om een woning te verwarmen en er te wonen zonder gas. Je kunt zaterdagmiddag speeddaten met woningcorporaties, maar er is ook muziek en entertainment.

Singlefeestje

Singlefeestje wordt eindelijk voor het eerst in Nijmegen georganiseerd. En nee, ‘single’ refereert hier niet naar een relatiestatus, maar naar hitjes. In Doornroosje kan iedereen vrijdagavond 14 september singles uitzoeken in een platenbak en deze hoogstpersoonlijk afleveren bij de dj!

Open dag Fysiotherapie Brakkenstein

Op vrijdag 14 september tussen 13.30 en 18.00 uur houdt Fysiotherapie Brakkenstein een feestelijke open dag en iedereen is welkom! “Het lijkt ons leuk om wat mensen uit de buurt te leren kennen. We hebben limonade, bier en bitterballen en we geven graag een rondleiding om te laten zien hoe de praktijk er uitziet,” vertelt fysiotherapeut Jens. Dat wordt een gezellig feestje in Brakkenstein!


Meer over Fysiotherapie Brakkenstein ontdekken?

Fysiotherapie Brakkenstein fysiotherapeuten

Gesloten07:30 - 18:30

Kanunnik Boenenstraat 8, Nijmegen

Bekijk meer:fysiotherapeuten

Hoe overtuig jij?

(Foto: ANP)

Zin om je hersenen te laten kraken? Radboud Universiteit organiseert op zaterdagmiddag een lezing over de kunst van het overtuigen. Onder andere columnist Özcan Akyol en burgemeester Hubert Bruls komen aan het woord. Toegang is voor iedereen én gratis, je moet je alleen wel even aanmelden.

Tips voor volgend weekend? Laat het ons weten op nijmegen@indebuurt.nl!

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.