Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Work work work work work, deze Nijmeegse vacatures staan nú online!

Door Jurgen Smit 23 november 2017

Voor wie op zoek is naar een leuke baan in Nijmegen hebben we goed nieuws! We vonden namelijk weer keileuke vacatures en dit zijn ze.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Ober bij café TOON

Ben jij een horecatijger en niet vies van werken? Dan is de functie van over bij café TOON misschien wat voor jou! Je vindt de vacature hier.

Zelfstandig werkend kok bij de Lindenberg

Uit eten
foto: Usplash

Is koken jouw passie en ga je een uitdaging (lees: bruiloft, groot feest of andere evenementen) niet uit de weg? Dan is de functie van zelfstandig werkend kok bij de Lindenberg iets voor jou! In een creatieve omgeving kook je elke keer wat anders. De vacature vind je hier.


Meer over Toon ontdekken?

Toon cafés

Geopend11:00 - 00:00

Mariënburg 68, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Hulpkracht bij Leen Bakker

Ben jij op zoek naar een baantje naast je school of studie en lijkt het je leuk om met klanten te werken? Dan is hulpkracht bij woonwinkel Leen Bakker iets voor jou! De vacature vind je hier.


Meer over Lindenberg Huis voor de Kunsten ontdekken?

Lindenberg Huis voor de Kunsten entertainment

Geopend09:00 - 23:00

Ridderstraat 23, Nijmegen

Bekijk meer:entertainment

Wordt gastredacteur bij Indebuurt Nijmegen!

Tot nu toe is het ons nog niet gelukt om iemand te vinden die past bij Indebuurt Nijmegen en op vrije basis artikelen voor ons zou willen schrijven. Dat vinden wij kei-jammer, want er gebeurt hier zó veel dat we alle hulp kunnen gebruiken! Klim jij graag in de pen en ken je Nijmegen op je duimpje? Schroom niet en mail ons! We mailen altijd terug en wellicht drinken we binnenkort een bakje koffie op de redactie!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.