Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hee, jij schrijftalent! We zijn op zoek naar een gastredacteur voor indebuurt Nijmegen

Door Jurgen Smit 11 september 2018

Ja, je leest het goed! Wij van indebuurt Nijmegen zijn op zoek naar gastredacteuren. Samenwerken met mensen in onze stad is niet alleen leuk, maar ook ontzettend nuttig voor ons platform en voor alle Nijmegenaren. Nóg meer leuke nieuwtjes, interviews, tips, noem maar op.

Via indebuurt Nijmegen blijf je op de hoogte van alles wat er gebeurt in de stad. Je leest er leuke nieuwtjes, handige lijstjes, interviews met Nijmegenaren en weekendtips. Ook schenken wij wekelijks aandacht aan een Nijmeegs mysterie. De redactie van indebuurt is te vinden aan de Handelskade in de Kaapstander, bijna onder de Spoorbrug aan de Waalkade.

Wat mag je schrijven?

Kan van alles zijn: een wekelijkse column over de stad, tips, interviews of een andere rubriek. Het mag gaan over werken, winkelen, wonen, of bijvoorbeeld over Toen in Nijmegen. Uiteraard gaat alles in overleg met ons, zodat we uiteindelijk een goed plan van aanpak kunnen realiseren. Ben jij fotograaf? En heb jij zin om wekelijks die ene leuke Nimweegse foto aan te leveren? Laat dan ook van je horen.

Dit zit er in voor jou

Je krijgt een plekkie op deze pagina, je bouwt aan je eigen portfolio (je naam is zichtbaar bij publicaties), je krijgt inzicht in de resultaten van je eigen bijdragen en je werkt in een tof team.

Meme GIF - Find & Share on GIPHY

Ben jij onze nieuwe gastredacteur?

Hebben we een match? Top! Mail dan een korte motivatie én een aantal producties van jouw hand naar ons. Wie weet nodigen we je uit voor een gesprek! Leggen we uiteraard ook uit hoe we precies te werk gaan en wat van jou wordt verwacht. Hopelijk tot gauw!

adv.