Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het Goed is verhuisd: nog meer ruimte om te struinen en te shoppen

Door Jurgen Smit 19 mei 2017

Yes! Kringloopwarenhuis Het Goed in Nijmegen is verhuisd naar een mega-groot pand aan de Industrieweg in Nijmegen. Dat betekent niet alleen gratis parkeren maar ook nog meer aanbod van tweedehands speelgoed, boeken, meubels en snuisterijen. 

Het Goed breidt op de nieuwe plek uit van 1300 naar 2200 m2 winkelruimte. Dat betekent nog meer aanbod en shoppen en struinen in het kwadraat! En ben je moe van het proef-bank-zitten of oude kasten inspecteren op verstopte schatten dan kan je neerstrijken in het Smaaklokaal. Hier drink je een bakje koffie of thee of smul je van Fairtrade of lokale lekkernijen.

Parkeren is gratis

Het Goed is te vinden aan de Industrieweg 50, vlakbij afvalverwerker Dar. Als je dus met je aanhangwagentje grofvuil naar Dar rijdt, en er zit toch nog iets bruikbaars tussen, dan kan je dit snel afgeven bij Het Goed. Ben je ook nog even goed bezig voor het milieu! Het Kringloopwarenhuis is nu ook beter bereikbaar voor Nijmegenaren uit Noord want over de Oversteek ben je er zo. Parkeren is gratis.

Het Goed Nijmegen is te bereiken door op de rotonde Industrieplein de afslag naar het centrum te nemen. Ook met de bus is de winkel bereikbaar. Met stadsbus lijn 5 richting Beuningen of lijn 85-89 richting Druten.


Meer over Het Goed ontdekken?

Het Goed kringloopwinkels

Geopend09:30 - 18:00

Industrieweg 50, Nijmegen

Bekijk meer:kringloopwinkels
  • Wil jij een 'Nieuw in Nijmegen' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Nijmegen.

adv.