Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zagen we niet aankomen: deze bekende horecazaak in Oost staat te koop

Door Jurgen Smit 28 september 2018

Het horecalandschap in Nijmegen verandert natuurlijk nogal eens, maar nu zagen we wel iets heel bijzonders: restaurant Hobbema in Nijmegen Oost staat te koop.

Prachtzaak

Eigenaren Rosmarijn en Jean-Paul runnen naast Hobbema ook nog Proeflokaal Beij Ons. Ze vertellen: “We zijn 7,5 jaar geleden met onze zaak Proeflokaal Beij Ons begonnen en na 3 jaar zijn we gestart met Hobbema. We hebben onze ziel en zaligheid in de zaak gestopt, er hard moeten werken en het vanaf nul moeten opbouwen. En nu staat er na 4,5 jaar een prachtzaak. Met fijne hardwerkende mensen, die allemaal met liefde, passie en plezier onze gasten in de watten leggen.”

Posted by Hobbema on Saturday, 7 April 2018

Meer tijd met de kindjes

Maar waarom staat de zaak dan te koop? “Afgelopen jaar hebben we samen met die fijne mensen een mooie vermelding in de Michelin Gids gekregen, hebben wij ons tweede kindje gekregen en ook besloten dat we alleen met Beij Ons verder willen. Dat we, voor ons, op het hoogtepunt willen stoppen met Hobbema. Met pijn in ons hart, dat wel, maar met in het fijne vooruitzicht dat we meer tijd met onze kindjes kunnen doorbrengen en ons meer kunnen focussen op Beij Ons en dat vooruitzicht geeft rust en ook weer nieuwe energie,” aldus het horeca-koppel.

Wil jij het overnemen?

Rosmarijn en Jean-Paul hopen op een waardige opvolger. Enthousiastelingen kunnen het restaurant overnemen voor iets minder dan 2 ton, namelijk 195.000 euro. Maar dan heb je wel meteen een bistro te pakken op een toplocatie mét een vermelding in de Michelingids!


Meer over Hobbema ontdekken?

Hobbema restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 01:00

Hobbemastraat 2, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

 

Meer over

Bedrijvigheid

adv.