Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yesss! Het Nest Festival komt eraan en jij kunt erbij zijn

Door Jurgen Smit 3 september 2018

Zaterdag is het al weer tijd voor de tweede editie van Het Nest. Met meer bezoekers, vegetarisch eten en… dj Jean. Jij kunt ook het nest induiken en je leest in dit artikel hoe!

Het Nest Festival
After1am.com photography

Festival van de toekomst

Betalen met muntjes? Daar doet de organisatie van dit festival in het Goffertpark niet aan. Alle hapjes en drankjes betaal je bij Het Nest met de pin (ook geen cash dus!). “We willen het festival van de toekomst zijn,” vertelt mede-organisator Ruud Bos. “Daarom kiezen we er dit jaar bijvoorbeeld ook voor om alles vegetarisch te doen. Dat is een klein risico, want niet iedereen vindt dat op voorhand leuk. Maar wij hopen dat bezoekers aan het eind van de dag toch vinden dat ze lekker gegeten hebben, zonder vlees. Dat is de komende jaren een mooie uitdaging.”

Het Nest Festival
After1am.com photography

Uitverkocht?

De eerste editie van Het Nest werd bezocht door ruim 5.000 bezoekers. Dit jaar heeft de organisatie ruimte voor maar liefst 8.000 liefhebbers. Ruud: “Als de weersvoorspellingen goed blijven, en daar lijkt het nu wel op, zouden we weleens helemaal kunnen uitverkopen. Dat zou voor de tweede editie echt geweldig mooi zijn.”

Het Nest Festival
After1am.com photography

Vreemde Vogels

De organisatie besloot al gauw om dit jaar een extra podium toe te voegen, genaamd Vreemde Vogels. De opvallendste artiest? Dat is ongetwijfeld dj Jean. “Jean begon eigenlijk als een gekscherende opmerking bij ons in de groepsapp. Dat liep een beetje uit de hand en een paar dagen later was het rond. Er is natuurlijk een hoop te doen geweest rondom hem, maar het zou me niet verbazen als het daar uitpuilt zaterdag. Het is namelijk echt een iconisch figuur, een echte vreemde vogel.”

Gastenlijst

Indebuurt mag een paar liefhebbers op de gastenlijst zetten en jij kan zomaar eens de gelukkige zijn! Het enige wat je hoeft te doen is het formulier hieronder invullen. Ja echt, da’s alles!

Update woensdag 15:49: HELAAS! Deze prijs is inmiddels vergeven, meedoen is dus niet meer mogelijk. Hou onze website in de gaten voor meer acties, want: volgende keer beter!

Meer over

Doen Winacties

adv.