Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen: 2 bekers en 10 munten voor het Mout Bierfestival!

Door Jurgen Smit 14 juni 2017

Het imago van bier is door de jaren heen behoorlijk opgekalefaterd. In de middeleeuwen was bier zo ongeveer het enige wat je in de kon drinken zonder acuut ziek te worden. Later was bier voor mannen en nu is bier hip! Het is er in alle vormen en maten en dat kun je proeven tijdens het Mout Bierfestival op 30 juni en 1 en 2 juli. En als je geluk hebt geven wij het eerste rondje.

20 verschillende brouwerijen

Je kan er gratis naartoe en er zijn wel 20 verschillende brouwerijen aanwezig om hun lekkernijen aan je te slijten. Het is midzomer dus je kan je dorst lessen met een witbiertje, je kan je smaakpapillen prikkelen met een IPA of gewoon voor de zware blonde gaan. Bang dat je van al dat bier zin krijgt om te dansen? Helemaal niet erg, er zijn namelijk ook bands!

10 gratis munten!

Wij geven 2 bekers weg en 10 munten zodat jij met je drinkvriend lekker van start kan tijdens Mout. Wat je moet doen? Like indebuurt.nl/nijmegen op Facebook en vul onderstaand veld nog even in. Dan kan het zomaar eens gebeuren! Proost!

 

Helaas, deze prijsvraag is verlopen. Maar, niet getreurd! Op indebuurt valt nog veel meer te winnen.Meer over Winnen: 2 bekers en 10 munten voor het Mout Bierfestival! ontdekken?

Winnen: 2 bekers en 10 munten voor het Mout Bierfestival!


Meer over

Winacties

adv.