Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Win kaarten voor Lampedusa tijdens ValkhofTheaterAvenue!

Door Jurgen Smit 13 juni 2017

Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 juni kunnen we weer genieten van allerlei voorstellingen tijdens ValkhofTheaterAvenue in het Valkhofpark. Onder andere de theatervoorstelling Lampedusa is drie avonden lang te zien in het park. Leuk? Nou, het wordt nog leuker want wij geven 2 kaarten weg!

ValkhofTheaterAvenue

Het ValkhofTheaterAvenue is een vrolijk en gezellig driedaags festival met theater, dans, muziek en cabaret. Voor groot en klein zijn er verrassende acts en voorstellingen van Nijmeegse artiesten en internationale talenten. Het festival lijkt een beetje op een kermis: het publiek loopt rond en maakt een keuze uit de korte voorstellingen en acts. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kun je kijken en luisteren naar muziek-, cabaret- en theatervoorstellingen.

Lampedusa
Foto: Facebookpagina VlakhofTheaterAvenue

 

Win 2 kaarten voor Lampedusa

Tijdens de ValkhofTheaterAvenue kun je naar de bijzondere muziektheater voorstelling ‘Lampedusa’, van het Monsterverbond. Het verhaal speelt zich af op een schip en gaat over een schipbreuk. Speciaal voor deze voorstelling wordt in het park ook daadwerkelijk een schip gebouwd. Samen met andere vluchtelingen (spelers en publiek) maakt de hoofdrolspeelster de oversteek naar Europa. Het thema is dus heel actueel en zorgt ervoor dat je jezelf afvraagt wat jíj zou doen.

Wil jij de voorstelling Lampedusa graag bijwonen? Wij geven twee kaarten weg van vijftien euro per stuk voor vrijdagavond 23 juni om 20:30 in het Valkhofpark! Wat je moet doen? Like ons op Facebook en vul het veldje hieronder in. Verder niks? Nee, verder niks!

 

Helaas, deze prijsvraag is verlopen. Maar, niet getreurd! Op indebuurt valt nog veel meer te winnen.Meer over Win kaarten voor Lampedusa tijdens ValkhofTheaterAvenue! ontdekken?

Win kaarten voor Lampedusa tijdens ValkhofTheaterAvenue!


Meer over

Winacties

adv.