Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bumba komt naar Nijmegen! (indebuurt geeft kaartjes weg!)

Door Jurgen Smit 21 oktober 2018

Zet je clownsneus op want Bumba kom naar Nijmegen! Op zondag 28 oktober is de show Bumba en het Magische Wonderboek te zien in Stadsschouwburg Nijmegen. Nog leuker: indebuurt Nijmegen geeft 3 x 2 kaartjes weg. Dus wil jij met je dreumes of peuter Bumba, Bumbalu en Tumbi de olifant ontmoeten? Lees dan snel verder! 

Bumba komt naar de stadsschouwburg in Nijmegen!

De show Bumba en het Magische Wonderboek is speciaal gemaakt voor voor kinderen vanaf 1 jaar. Het aangepaste licht- en geluidsniveau maakt deze show een bijzonder belevenis voor de allerkleinsten. En na de show mogen ze natuurlijk met Bumba op de foto! Er zijn twee shows: eentje is van 13.30 tot 14.20 uur en de andere show is van 16.00 tot 16.50 uur. Wij geven kaartjes weg voor de show die om 13.30 uur begint.

Wil jij gratis naar de voorstelling?

Wij geven 2 x 2 kaarten weg via Facebook en 1 x 2 kaarten via dit artikel. Wat je daarvoor moet doen? Je hoeft jezelf alleen maar in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Winnaars krijgen woensdag 24 oktober voor 15.00 uur een e-mail. Op Facebook kun je meedoen door onder de post over Bumba een reactie achter te laten waarom jij de kaartjes graag wil hebben.

Al lid van onze nieuwsbrief? Geen probleem, je kunt alsnog meedoen aan deze winactie. Vul gewoon onderstaand formulier in en geen zorgen: je krijgt geen dubbele mails!

Update: de winactie is helaas afgelopen. De winnaars worden via e-mail en/of Facebook op de hoogte gesteld. Hou onze website in de gaten voor meer win-acties! 

 

Meer over

Winacties

adv.