Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aanbiedingen van de week: pop-up tent voor weinig en hoge korting bij H&M

Door Jurgen Smit 15 juni 2017

Geen zin om allerlei reclamefolders door te spitten? Hoeft ook niet, Indebuurt zet elke donderdag de leukste aanbiedingen op een rij. Deze week bijvoorbeeld een handige koeltas voor nog geen 3 euro en een pop-up tent voor jouw festivalseizoen. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Pop-up tent voor het festivalseizoen

Action pop-up tent
Begin jouw festivalseizoen goed bij de Action.

Bij de Action kom je helemaal in de festivalstemming. Als je dat nog niet was. Scoor een pop-up tent voor nog geen drie tientjes, of koop een eenpersoons luchtbed voor 6,99 euro. Wil je nog wat leesvoer over leuke festivals in Nijmegen en omgeving dan hebben we leuk nieuws voor je. Al eerder schreven we over 9 x Nijmeegse festivals waar je op de fiets naar toe kan.


Meer over Action ontdekken?

Action winkelcentra

Gesloten09:00 - 17:00

Graafseweg 45, Nijmegen

Bekijk meer:winkelcentra

Voor de helft naar ponypark Slagharen

Attractiepark Slagharen
Koop je kaartje voor attractiepark Slagharen met korting.

Zin om met de kinderen een dagje erop uit te gaan? Koop dan een artikel bij Zeeman. Want bij aankoop van een artikel krijg je bij Zeeman een actiecoupon met maar liefst 50 procent korting op een kaartje bij het beroemde ponypark. In meer dan dertig attracties beleef je in dit park een onvergetelijk Wild West-avontuur. Deze aanbieding is geldig tot en met vrijdag 16 juni en zolang de voorraad strekt.


Meer over Zeeman ontdekken?

Zeeman warenhuizen

Gesloten09:00 - 17:00

Ziekerstraat 78, Nijmegen

Bekijk meer:warenhuizen

Koel, koeler, koelst bij Wibra

Wibra aanbiedingen
Zomerse en koele aanbiedingen bij Wibra.

Met een zonnig weekend voor de boeg zijn deze koeltassen van de Wibra wel heel erg handig. Voor nog geen 3 euro mag je er eentje uitkiezen. De bijbehorende koelelementen kosten 59 cent per stuk dus voor dat bedrag hoef je ze ook niet te laten liggen. En weet je nog niet in welk park jij je koude wijntje gaat opdrinken? Lees dan nog even dit lijstje over leuke parken in 024 waar je kan picknicken. Veel plezier!


Meer over Wibra ontdekken?

Wibra warenhuizen

Gesloten09:00 - 17:00

Burchtstraat 78, Nijmegen

Bekijk meer:warenhuizen

Grote korting bij H&M

H&M Molenstraat
H&M Nijmegen

Nog even je garderobe aanvullen met hemdjes, rokjes of jurkjes?  Wij zagen in de etalage van H&M dat de kortingen op dit moment oplopen tot 60 procent. Sommige items kosten maar 4 of 5 euro. Hou jij weer geld over voor andere leuke dingen. Vergeet dus niet om ook even daar te gaan shoppen.


Meer over H&M (Molenstraat) ontdekken?

H&M (Molenstraat) kledingwinkels

Gesloten10:00 - 17:30

Molenstraat 5, Nijmegen

Bekijk meer:kledingwinkels

Nada, voor noppes, over dingen die gratis zijn in Nijmegen

gratis ruilwinkel
Zit hier wat voor jou bij? Zoek gratis 5 artikelen uit.

Aanbiedingen zijn leuk, maar dingen die gratis zijn vinden wij nog leuker. Eerder deze week trakteerden wij jullie op het artikel over dingen die gratis zijn in Nijmegen. Shop bijvoorbeeld 5 gratis artikelen in de Nijmeegse ruilwinkel. Of neem je (oppas)kinderen gratis mee naar de Kinderboerderij de Goffert. Voor het geval je de tips gemist hebt, hier lees je ze nog een keer.

 

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.