Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aanbiedingen van de week: zet de bloemetjes buiten en blazen maar!

Door Jurgen Smit 1 juni 2017

Het weekend duurt deze week drie dagen en dat is gaaf! Om ervoor te zorgen dat jij je geld aan leuke dingen kan besteden tijdens Pinksteren zochten wij vast de beste aanbiedingen van de week voor je uit.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Gratis bellenblaas bij de Zeeman

De Zeeman is 50 geworden! Deze mijlparen vieren ze door de alom geprezen Zeeman bellenblaas uit te delen! De kleur van het stokje van je bellenblaas is essentieel. Is het stokje geel, zilver of goud, dan heb je een prijs gewonnen. Met een geel stokje krijg je ter plekke in de winkel een bellenblaaspakket. Een zilveren of gouden stokje moet je samen met het volledig ingevulde wedstrijdformulier inleveren bij jouw Zeeman-filiaal. Deze actie loopt van zaterdag 27 mei t/m zondag 18 juni 2017 en op = op!

 


Meer over Zeeman ontdekken?

Zeeman warenhuizen

Gesloten09:00 - 17:00

Ziekerstraat 78, Nijmegen

Bekijk meer:warenhuizen

 

Bloemen bij de Praxis

bloemen

Heb je een tuin en behoefte aan bloemen, ga dan naar de Praxis! Voor een tientje heb je al drie lavendelplantjes (heeeeerlijke lucht) of twee fuchsia’s. In plaats van weken zitten wachten tot je zaadjes uitkomen heb je hier direct plezier van, dus dat wordt genieten!

 


Meer over Praxis ontdekken?

Praxis bouwmarkten

Gesloten09:00 - 18:00

Van Rosenburgweg 108, Nijmegen

Bekijk meer:bouwmarkten

Wasmiddel bij Big Bazaar

Door dit lange Pinksterweekend heb je eindelijk tijd om te wassen. En dat is doorgaans prijzig, want wie lekker wil ruiken moet betalen. Maar niet dit weekend! Bij Big Bazar koop je twee (!) flessen Robijn voor 4 euro.

 


Meer over Big Bazar ontdekken?

Big Bazar drogisterijen

Gesloten09:30 - 18:00

Molenpoort 110, Nijmegen

Bekijk meer:drogisterijen

 

Magnums bij de Albert Heijn

aanbiedingen-van-de-week

Dat het niet echt heel gezond is weten we wel maar dit kun je toch niet aan je voorbij laten gaan?! Hoe lekker is een magnum! En oké, dan kopen we wel mini’s. Nou nog zorgen dat je daar dan weer geen twee van eet.

 


Meer over Albert Heijn ontdekken?

Albert Heijn supermarkten

Gesloten08:00 - 22:00

Van Schevichavenstraat 3, Nijmegen

Bekijk meer:supermarkten
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.