Staging stad

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aanbiedingen van de week: goedkoop treinen & smeren bij de etos

Door Jurgen Smit 8 juni 2017

Er is deze week weer van alles in de aanbieding! Wij zochten de beste koopjes voor je uit zodat jij geld overhoudt voor leuke dingen.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Goedkoop treinen met de HEMA

NS

Het is zomer dus we trekken er met zijn allen op uit! Goedkoop is dat alleen niet als je met de trein wil reizen, zelfs met kortingskaart is dat vaak nog huilen. Wil jij er op uit zonder dat het een rib uit je lijf is, ga dan even langs bij de HEMA! Tot en met zondag 18 juni koop je daar een dagretour incluis een kopje koffie of thee voor € 17,50. Je kan tot en met 13 augustus gebruik maken van je kaartje, dus dat wordt een heerlijk goedkoop dagje strand!


Meer over HEMA Nijmegen ontdekken?

HEMA Nijmegen drogisterijen

Gesloten09:00 - 19:00

Grote Markt 5, Nijmegen

Bekijk meer:drogisterijen

Smeren maar!

zonnebrand

Bij de Etos gaat de zomer gewoon door, ondanks het voorspelde noodweer. Alle Ambre Solaire zonbescherming en aftersun van Garnier gaan weg voor 1+1 gratis! Op alle zonbescherming van Nivea geldt ook nog eens factorkorting: hoe hoger de factor, hoe hoger het percentage korting. Een factor 50 krijg je dus gewoon voor de helft. Je kan het maar vast hebben!


Meer over Etos ontdekken?

Etos drogisterijen

Gesloten09:30 - 17:00

Marikenstraat 10, Nijmegen

Bekijk meer:drogisterijen

5-gangen Meesterproef

meesterproef

Het is heerlijk eten bij de Meesterproef in het Honigcomplex. Tikkie prijzig wel, maar nu even niet! Via Groupon krijg je een vijfgangendiner van het seizoen voor twee personen voor € 44,99 per persoon (dat is 50% korting!). Dat wordt smikkelen.


Meer over Meesterproef ontdekken?

Meesterproef restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 00:00

Waalbandijk 14, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Gratis naar de film bij LUX

filmfestival

Als je helemaal niks wil betalen en toch lekker wil genieten kun je dit weekend terecht bij LUX! Omdat Nijmegen komende week in het teken staat van Velo-city draait LUX dit weekend fietsfilms waar je zomaar gratis naartoe kan. Zo’n aanbod kan je niet laten liggen!


Meer over LUX Nijmegen ontdekken?

LUX Nijmegen bioscopen

Gesloten09:00 - 02:00

Mariënburg 38-39, Nijmegen

Bekijk meer:bioscopen

 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.